De busverplaatsingen

De busmaatschappij die ons vertrouwen geniet is Connycars uit Heultje. Iedere verplaatsing voeren zij ons veilig naar onze bestemming en – niet onbelangrijk – brengen zij ons weer heelhuids thuis bij moeder de vrouw. Of alvast tot in ons stamlokaal …

Op de bus is er een “beetje” drank (bier en frisdrank) verkrijgbaar tegen de democratische prijs van € 1,00 per consumptie. Diegenen die liever niet telkens weer hun buideltas openmaken voor iedere consumptie, kunnen een pakketje van 11 drankbons kopen voor de prijs van € 10,00. Begin je dus verschijnselen van acute uitdroging te vertonen, laat het dan onmiddellijk de verpleger of verpleegster van dienst weten. Hij of zij voorziet je dan op regelmatige basis van het nodige “baxteriële” vocht, weliswaar voor een kleine tegemoetkoming (€ 1,00 of 1 consumptiebon)! Met ons modern koelsysteem garanderen we dat al dat vocht fris toegediend zal worden.

Voor patiënten die echter te kampen hebben met vochtophoping, worden er op regelmatige basis “vochtafdrijvingsstops” ingelast. Dit is uitermate belangrijk, maar het is wel ten zeerste aanbevolen om dit via de dienst “spoed” te laten behandelen. Dit geldt eveneens voor de vrouwen. Maar vermits zij meestal ook nog de dienst “nazorg” moeten passeren, krijgen zij een iets langere behandelingstijd. Mogen we vragen om dit in de meest serene omstandigheden te laten plaatsvinden (en desnoods de instructies van de hoofdverpleger van dienst op te volgen) zodat we geen problemen krijgen met de plaatselijke autoriteiten.

Van deze momenten maken we tegelijkertijd ook gebruik om onze nicotineverslaafden nog effen een shot te kunnen laten zetten. Dit is immers verboden in de besloten busruimte. Misschien is dit voor sommigen die er al lang van dromen een extra stimulans om andere geneugtes te ontdekken ;-)

Als club proberen wij om de busreizen zo economisch en plezierig mogelijk te maken. Daartegenover staat wel dat we vragen om respect te hebben voor onze chauffeur en zijn bus. Hij bepaalt de huisregels en voorziet in voldoende plastic zakjes om de nodige “afscheidingsresten” in te deponeren. Overtreders zullen de kuisploeg moeten vervoegen en dit desnoods mét nachtdienst!