Inschrijven voor verplaatsing

Leden met een 8-rittenkaart en supporters die kiezen voor afzonderlijke betalingen per rit dienen zich vooraf in te schrijven. Dit moet gebeuren ten laatste om 18.00 u de dag vóór de wedstrijd. Lees echter ook het luikje “combiregeling & inkomtickets” op onze site of klik hier.

Inschrijven kan ter plaatse in het café Ook in de bus zelf kan je je opnieuw inschrijven voor (een van) de volgende verplaatsing(en).

Betalen kan je op de dag van de wedstrijd zelf aan de inschrijvingstafel in het café.

Mogen we je wel beleefd vragen om te verwittigen indien je je ingeschreven hebt en toch niet meegaat. Anders zien wij ons genoodzaakt om in te grijpen (alsnog aanrekenen van de prijs van de busrit) en onze soepele inschrijvingsregels voor jou te verstrengen. We hopen dat je hiervoor begrip kunt opbrengen. Een bus rijdt immers (nog niet) op water en de busmaatschappij die ons vertrouwen geniet, verwacht ook dat we tijdig onze centjes kunnen blijven neertellen.

 

Combiregeling & inkomtickets

 

Sommige clubs beslissen dat de wedstrijd enkel via combiregeling kan worden bijgewoond. Dit houdt in dat je de verplaatsing verplicht met een van de bussen van de verschillende supportersclubs dient te maken én je een inkomticket in voorverkoop moet aanschaffen op het secretariaat van KVC Westerlo. De bezoekersloketten ter plaatse blijven dus gesloten op de dag van de wedstrijd. Omdat dit laatste bovendien meer en meer ingang vindt in de Belgische 1 ste voetbalklasse, geven we onze reizigers voor elke uitwedstrijd de mogelijkheid tickets in voorverkoop te bestellen. Bij je reservatie voor de bus geef je dan gewoon mee dat je ook een ticket (zit- of staanplaats) wenst. Betalen doe je de dag van vertrek aan de inschrijvingstafel in het café. Mogen we je in dat geval wel vragen om dit ten laatste 2 dagen vóór de wedstrijd (voor zondagmatchen is dit 3 dagen, dus donderdag) te melden. Op die manier kan onze koerier van dienst de tickets nog tijdig gaan kopen op het secretariaat van KVC Westerlo.

Indien het een wedstrijd met combiregeling betreft, zullen we je daarvan tijdig op de hoogte trachten te brengen, maar informeer je zeker ook op de website van de betrokken club of die van KVC Westerlo.

 

Wat bij afgelasting van de wedstrijd?

 

Indien we vóór de busrit aangevat is, weten dat de match afgelast is, moet je niets betalen. Je blijft ook automatisch ingeschreven voor deze verplaatsing die door de KBVB op een nieuwe datum zal worden vastgelegd. Moet je deze dag echter forfait geven, geef ons een belletje. Dan hoeft ook op die datum ons reddingsteam niet uit te rukken.

Zijn we echter al onderweg naar de wedstrijd of reeds ter plaatse, dan zijn we genoodzaakt de busrit toch aan te rekenen. Wij dienen de busmaatschappij voor deze rit immers zelf ook te betalen. Daarom vragen wij in dat geval volgende prijzen: € 12,00 voor de gelegenheidspassagier, € 8,00 voor de leden zonder jaarabonnement.